Image Alt

Giertsen + Bø

Vin og mat med Giertsen og Bø

Lørdag 9. april kl. 19.00

Thomas Giertsen og Merete Bø

Restaurant FAVN

Sammen med kjøkkenet har de satt sammen en meny med deres vinfavoritter, og byr på kunnskapsrike innslag, slik at du neste gang kan si «jeg har lært litt om vin og…mat!»

5-retters meny med viner i en vinpakke fra Champagne Ayala, Champagne Delamotte, Domaine Leflaive, Sylvain Cathiard, Lopez de Hereida og Finca Antigua.

5-retters meny og vinpakke
Kr. 2490,-

Bestill på mail til: bestilling@restaurantfavn.no

5 Retters meny:

Kalvetartar med ansjos, eggekrem, sprø rugbrød og parmesan fra Brimi

• • •

Kamskjell fra Frøya med karamellisert sellerirot, trøffel fra Alba og nøttesmør espuma

• • •

Skrei med vinterkål, sjalottløk og beurre blanc

• • •

Dry-aged entrecôte med ristet jordskokk, pommes anna og morkelsaus

• • •

Karamellisert pain perdu med vinterplommer og vaniljeis