Velkommen til I restauranten serverer vi retter med smaker fra hele verden, laget av lokale råvarer. Lunsjmenyen har et utvalg av kjøkkensjefens favorittretter til både store og små. Til middag serveres en «social dining» meny med retter for deling rundt bordet, og et utvalg av småretter. Hele dagen serverer vi i tillegg pizza. Restaurant Favn

Etter å ha jobbet i hele verden har jeg nå "landet" i Norge. Menyen på Favn bærer preg av min livsreise og inspirasjon på min vei rundt om i verden.

Mateus

Head chef

Lunsj 11-16

Lunsj meny

RAMEN
225,-

Dashi på sopp, økologiske egg i soya, kål fra Gillebo, glassnudler og oksekjøtt fra Innlandet. [egg, sulfitt, soya]

RUEBEN SANDWICH
245,-

Oksebringe fra Innlandet, fermentert kål fra Gillebo, russisk dressing og Sørlands chips. [gluten (hvete), melk, egg, sennep]

FAVN SMASHBURGER
255,-

Dobbel burgere på høyrygg, Gauda ost fra Snertingdal ysteri, lønnesirup, stekt bacon, husets syltede agurk og pommes frites. [gluten (hvete), melk, egg, sulfitt]

ØKOLOGISK SPELT “RISOTTO”
205,-

Blomkål fra vår smoker, Sæter parmesan fra Brimi gård og grillede rotgrønnsaker [gluten (bygg), melk]

POSJERT ØRRET
225,-

Rognsaus, spetskål konfit og sprø potet med urter. [melk, fisk]

ØKOLOGISK STANGEKYLLING
245,-

Konfitert kylling, grillede rotgrønnsaker i urteolje, Baba ganoush og skinnkrisp. [melk, sesamfrø]

VEGETARISK RAMEN
210,-

Dashi på sopp med økologiske egg i soya, kål fra Gillebo, glassnudler og tofu. [egg, sulfitt, soya]

Middag 17-21

SHARING MENY - 695,-

FØRSTE SERVERING

Surdeigsbrød, smør, hummus, charcuterier. Syltede grønnsaker. Sprø kål, potet chips, trøffelmajonés. [gluten (hvete), melk, egg, sesam]

ANDRE SERVERING

Svinekroketter, persillemajonés, parmesan. Gyosa dumplings, Kombu consommé, wakame, kombu, koriander. Biff tartar, sprø løk, gresskarkjerner, persillepulver, urter. Kveite sashimi, ponzu, avokadokrem, agurk, fennikel, grønn chili crudité, urter, sort pulver. Crispy chicken, sweet and sour saus, koriander, sesamfrø. Kimchisalat. [gluten (hvete), melk, egg, fisk, selleri, sesam, soya]

TREDJE SERVERING

Langtidsstekt brisket, grillede rotgrønnsaker, urter, sprø potet, storfesjy. Ristet blomkål, parmesan, brønnkarse, bearnés. Barbeque tynnribbe, potetchips, sprø løk, karse. Ørret, gressløk, syltet reddik, grønnolje, caviarsaus. Bakt potet, geitost, sprø jordskokk. [gluten (hvete), melk, egg, fisk]

FJERDE SERVERING

Sjokolade og chili. Gulrotkake, kryddpepper, rømme. Hvit mousse, karamell, kake, bjørnebærsaus. [gluten (hvete), melk, kan inneholde spor av nøtter, soya]

Småretter

BIFF TARTAR
165,-

Tartar av storfe med majones laget på grillet oksefett, fermentert løkgelé, sennepsfrø og sprø gresskar. [egg, sennep]

GYOZA DUMPLINGS
95,-

Krydret pulled pork dumplings med Kombu consommé. [gluten (hvete), sesam]

CRISPY CHICKEN
95,-

Frityrstekt kyllingfilé med hjemmelaget sweet and sour saus. [gluten (hvete), egg, sulfitt]

SHORT RIBS
105,-

Svinneribbe laget i asiatisk stil med sesamfrø. [sesamfrø]

SVINEKROKETTER
95,-

Pankostekt svinekjøtt med chimichurri. [gluten (hvete), melk, egg]

HUMMUS
85,-

Grillet surdeig brød med hummus og olivenolje. [gluten (hvete), melk, sesamfrø]

Side orders

POMMES FRITES
55,-

[-]

GRØNN SALAT
45,-

[sulfitt]

DIPP
30,-

[melk, egg, sulfitt]

SURDEIGSBRØD & SMØR
45,-

[gluten (hvete), melk]

OSTER
145,-

[melk]

NORSK SPEKEMAT
145,-

[-]

Barnemeny

STANGEKYLLING
135,-

Frityrstekt kyllingfilé med pommes frites og ketchup. [gluten (hvete), egg]

LAKS
135,-

Pochert laks med poteter og fløtesaus. [melk, fisk]

Favn pizza 11-21

Pizzameny

PIZZA CAPRA
225,-

Ost, creme fraiche, grillet gresskar, hvit geitost fra Snertingdal ysteri, gresskarkjerner og grønnkålchips. [gluten (hvete), melk]

PIZZA PROSCIUTTO
245,-

Ost, tomatsaus, røyket skinke, basilikummarinerte tomater, spinat. Urtesalat på etter steking. [gluten (hvete), melk]

PIZZA PANCETTA
245,-

Ost, tomatsaus, enebærrøyket bacon, steinsopp, sjalottløk, ristet sortpepper. [gluten (hvete), melk]

PIZZA SPEKESKINKE
255,-

Ost, tomatsaus, Mydland spekeskinke, ruccola, pinjekjerner, Sæter parmesan fra Brimi gård. [gluten (hvete), melk]

PIZZA DIAVOLA
235,-

Ost, tomatsaus, pepperoni, syltet chili. Revet røyket cheddar på etter steking. [gluten (hvete), melk, sulfitt]

PIZZA MARGARITA - barnestørrelse
115,-

Ost, tomatsaus og basilikum. [gluten (hvete), melk]

PIZZA SKINKE - barnestørrelse
135,-

Ost, tomatsaus, skinke og basilikum. [gluten (hvete), melk]

Plass til 6 gjester

Chef’s Table

For selskaper til lunsj og middag tilbys Chef’s Table med plass til opptil seks gjester. Her tilbys en spesiallaget meny servert ved bordet som er plassert tett innpå kokkene.